کولیوند معتق است مجمع تشخیص مصلحت با طرح اصلاح قانون شوراها درباره عضویت اقلیت های دینی موافقت می کند.

دو دلیل شورای نگهبان برای رد طرح حضور اقلیت های دینی در شوراهای شهر/مجمع تشخیص با طرح موافقت می کند

محمدجواد کولیوند در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه‌ملت در خصوص رد طرح دوفوریتی اصلاح قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران، گفت: شورای نگهبان این طرح را که محور تغییر انتخابات شوراها و حضور اقلیت‌های دینی به شوراهای شهر ور وستاست، بنا بر دو دلیل رد کرده است؛ از سویی بر نظر قبلی خود در خصوص عدم حضور اقلیت‌های مذهبی در شوراهای اسلامی به جهت مسائل شرعی مجدد تاکید کرده و از سوی دیگر این قانون را عطف به ماسبق ندانسته است.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در طرح مجلس، نمایندگان قانون را عطف به ماسبق دانسته و حضور اقلیت‌های مذهبی در شورای پنجم را بدون ایراد دانستند اما شورای نگهبان معتقد است که در صورت تصویب، این طرح از زمان حال به بعد قابلیت اجرا شدن دارد.

کولیوند افزود: طرح اعاده شده از سوی شورای نگهبان مجدد در جلسه امروز (سه شنبه 28 آذرماه) مطرح خواهد شد، بنابراین برای تصویب این قانون دو راه پیش رو است؛ نخست حذف تبصره و ارسال آن به شورای نگهبان و دوم اصرار بر نظر نمایندگان و ارسال طرح به مجمع تشخیص مصلحت نظام است که به نظر می‌رسد نمایندگان بر مصوبه خود اصرار داشته باشند.

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به احتمال بر نظر مصوب در طرح مذکور اصرار خواهیم کرد، ادامه داد:از سویی هم به نظر می‌رسد اگر طرح مذکور به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارائه شود، احتمال تصویب تبصره وجود داشته باشد زیرا مجمع بنا بر مصلحت روز کشور نظر خود را اعلام خواهد کرد./

پایان پیام

برچسب‌ها